Velkommen til DcH-Grenaas hjemmeside! Måske får du lyst til nærmere kontakt: 
Først skal du oprette en "profil", det er en liste med dine egne oplysninger (navn, adresse og hund). Det nødvendigt for at vi kan oprette dig som medlem og holde kontakten med dig. Profilen koster ikke noget. Du er først medlem, når du har tilmeldt dig et hold og har betalt årskontingent
 
NB: Intet hold må være over ti deltagere, træneren medregnet. De enkelte hold holdes tydeligt adskilt fra hinanden - AFSTAND mellem deltagerne minimum én meter. Borde og bænke må ikke benyttes aht. smittefare. Man må ikke opholde sig i huset. Vær opmærksom på diverse håndtag og hasper på låger - brug håndsprit! Der er opsat en flaske i forgangen. Området skal forlades med det samme, når træningen er forbi. Agility er nu begyndt igen.
 
OBS: Er du opmærksom på at: Et nyt hvalpehold begynder tirsdag, d. 2. juni kl. 19.00 - 20.00. Det er åbent for tilmelding! 
 
31. maj: Alle de gamle hold undtagen agility bliver færdige her før sommer. Alle de hold vi plejer at have vil fortsætte, enkelte med ny træner. Vi er ved at aftale med trænerne, hvornår de gerne vil have det til at køre. Det vil ligge klart indenfor den næste måned.

Nyheder

Sponsorer