2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Årskontingent (ÅK)
Det er en forudsætning for at kunne tilmelde sig de forskellige hold, at man har betalt sit årskontingent på 1200 kr., som bl.a. dækker kontingent til landsforeningen, kredsen og den lokale forening. Beløbet dækker samtidig fri træning på alle hold resten af året, hvis der er plads, samt en kollektiv udvidet hundeansvarsforsikring.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Begynder hvalpehold (BH)
Du kan melde dig på dette hold hvis du har en hvalp fra 8 uger til 6 mdr.
Din Hvalp skal som minimum have den første vaccine inden start på dette hold
Giv din Hvalp den bedste start på livet, ved at gå på et hvalpehold..
Bliv klogere på din hvalp, lær den at gå pænt i snor, sit dæk osv., lær den at omgås andre hunde.
At gå på hvalpeholdet kræver betaling af årskontingent på 1100 kr. , som bl.a. dækker kontingent til landsforeningen, kredsen og den lokale forening. Beløbet dækker samtidig fri træning på alle hold resten af året, samt en kollektiv udvidet hundeansvarsforsikring.

VIGTIGT:
For at kunne deltage på vores hold, skal hunden være lovpligtigt ansvarsforsikret og følge det almindelige vaccinationsprogram + være vaccineret mod kennelhoste. Papirer forevises træneren på første kursusdag.

Når du har tilmeldt dig hvalpeholdet og gennemført betaling, møder du bare op på pladsen til træning. husk vaccine bog og alm hunde forsikring
Vi glæder os til at se jer.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Agility Let Øvet (ALØ)
Om holdet:Agility er en sport som de fleste hunde elsker, da det indebærer god motion og brug af hovedet - for både hund og fører. Hunden skal som udgangspunkt være mindst et år, før den starter til agility - store hunderacer op til 2 år. Kontakt evt. instruktøren inden tilmelding: Dennis Haslam 31 10 48 19

At gå på holdet kræver betaling af årskontingent på 1200 kr., som bl.a. dækker kontingent til landsforeningen, kredsen og den lokale forening. Beløbet dækker samtidig fri træning på alle hold resten af året, samt en kollektiv udvidet hundeansvarsforsikring.

VIGTIGT:
For at kunne deltage på vores hold, skal hunden være lovpligtigt ansvarsforsikret og følge det almindelige vaccinationsprogram + være vaccineret mod kennelhoste.

Når du har tilmeldt dig holdet og gennemført betaling, møder du bare op på pladsen til træning den første gang. Vi glæder os til at se jer.


Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH Program A/E-konkurrence (LAE)
Holdet for trænede konkurrencedeltagere. Her er af og til fælles træning, men ingen egentlig instruktion. Deltagerne er vant til at klare sig selv.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer